Important pentru tine!

De acum, în clinica noastră, beneficiezi de servicii stomatologice cu plata în 12 rate 0% dobândă la emiterea cardului allinclusive BRD Finance MasterCard.  
Pe lângă avantajul de a achita în rate fără dobândă tratamentele stomatologice, cardul allinclusive BRD Finance are si numeroase alte opțiuni:

  • acces la un buget de până la 20.000 lei
  • potrivit dacă îți dorești să ai fonduri pentru nevoi neprevăzute, oriunde si oricând
  • rate cu 0% dobândă la sute de parteneri, din domenii variate, în magazine și online
  • retragere de numerar de la orice bancomat din țară și străinătate care afișeaza sigla Mastercard (operațiune comisionată conform clauzelor contractuale)
  • 0% dobândă în perioada de grație între 18 și 47 de zile pentru
  • cumpărăturile efectuate  la orice comerciant din România sau din străinătate care afișează sigla MasterCard

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 5.367 lei, prin “12 RATE 0% DOBÂNDĂ”, efectuată la emiterea cardului de credit allinclusive BRD Finance MasterCard: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 3,25%; valoarea ratei lunare: 451,25 lei; durata contractului de credit:12 luni; costul total al creditului: 93 lei (ce include comisionul lunar de administrare credit de 4 lei și comisionul de emitere card de 45 lei); valoarea totală a creditului: 5.367 lei; valoarea totală plătibilă: 5.460 lei. Comisionul de emitere card se percepe la emiterea cardului de credit. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.