REMARC DENT

Pentru zâmbete remarcabile

profilaxia și terapia cariilor

cosmetică dentară

protetică

ortodonție

chirurgie orală

Siguranta si sanatatea pacientilor si a personalului în pe primul loc pentru noi, de aceea facem demersurile necesare si ne pregatim pentru a îndeplini toate standardele de protectie impuse de contextul pandemiei de COVID-19.

Conditiile de redeschidere a cabinetului impun anumite indicatii pe care va rugam sa le respectati, si anume:

  • programarile se vor realiza telefonic;
  • la sosire va rugam sa asteptati in curte, daca se poate sa veniti neinsotiti, cu maximum 10 minute inainte de ora programata si cu masca de protectie;
  • colegii o sa va ajute in parcurgerea pasilor impusi de situatia actuala (testat temperatura, completat formulare, dezinfectare si echipare - dezechipare);
  • masurile impuse de conditiile actuale ne pun in situatia de a trata un numar mai mic de pacienti si la un interval de timp mai lung decat suntem obisnuiti;
  • pe cat posibil, va rugam sa achitati contravaloarea manoperelor efectuate cu card bancar.

Va multumim pentru intelegere!

REMARC DENT

Pentru zâmbete remarcabile

servicii-stomatologice

REMARC DENT

Centrul stomatologic Remarc Dent din Alba Iulia s-a înfiinţat în anul 2005 din dorinţa de a oferi servicii stomatologice complete şi profesionale într-o ambianţă plăcută şi deschisă.

Remarc Dent beneficiază de o echipă de medici stomatologi bine pregătiţi profesional, dinamici şi eficienţi care cu ajutorul dotărilor de ultimă oră vă oferă o gamă completă de tratamente şi servicii stomatologice.

Echipa Remarc Dent pune un deosebit accent pe siguranţa şi confortul dumneavoastră în timpul intervenţiilor, oferindu-vă tratamente fără durere şi disconfort.

Centrul stomatologic Remarc Dent respectă normele Uniunii Europene cu privire la sterilizare, calitatea materialelor şi serviciilor efectuate.

programare-dentist

PROGRAMĂRI

Tel. 0258-811571

Articole utile

Din ce cauză apare respirația urât mirositoare?

Din ce cauză apare respirația urât mirositoare?

Respiratia urat mirositoare (halena bucala fetida)  apare destul de des datorita unor bacterii care populeaza, in mod obisnuit, gura, care elimina substante, ce contin sulf. Aceste substante sa depoziteaza in cantitatea cea mai mare in stratul de celule moarte de la suprafata epiteliului oral.

Citește mai departe


Ce este implantul dentar?

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada.

Citește mai departe